Ce fac cu peria de par?

posted in: Uncategorized | 0

Ei nu chiar așa ca anul trecut :) adică nu sunt profi’, sa fim serioși, dar am căpătat ceva experiență și cuvântul-concept ”necesitate” e asimilat la un cu totul alt nivel . Mă refer la conținutul rucsacului, în caz că nu v-ați prins.

Am dureri de cap mari în ultimele zile și Deja-Vu. Să pun, să nu pun…, să pun, să nu pun… Exact ca atunci când eram mică și rupeam câte o petală de la floarea de romaniță – mă iubește, nu mă iubește! Păcat că soluția la ghicitoarea de acuma nu se poate găsi cu-o romaniță. Sau se poate? Hmmm

Toate ca toate, hainele le-am rezolvat, da ce fac cu peria de păr? Vă permit să râdeți doar dacă dimineața aveți în cap explozie la fabrica de macaroane. Altfel, vă rog să oferiți compasiune. Și nu care cumva să-mi vină cineva cu ”natural e frumos” în secolul în care există un milion de substanțe și de aparate menite să facă părul să stea ”cum trebuie”.

Anyway, peria de păr nu încape în rucsac. Mare dramă, mare. Anul trecut nu știați de ce m-am tuns? Adevărul va ieși la iveală prin poze… unless Buff :) adică pe moldovenește – basma pe cap. Da serios, de ce să nu iau ceva din tradiția de altă dată din Moldova, cu mine la drum?

Cu hainele m-am lămurit de data asta :) și cu cosmetica :) – toate se reduc simplu la ”fără”!

Dacă nu mă înțelegeți, poza de mai jos ajută…

Ia priviți cât de tare țin eu la tradiție, vă atașez câteva poze de ieri, de la întâlnirea cu fetele, care m-au binecuvântat pentru drum :) sper ca basmaua e cum trebuie :)

image4 (3) image2 (3) image6 (1)

Leave a Reply